AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıyı silmek

Kahve falında halıyı silmek

Kahve falında halıyı silmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halıyı silmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizde sıkıntılı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kırmızı halı silmek herkesin dikkatinin çekileceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı sildiğini görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında halıyı silmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halı silmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında halıları silmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye rivayet eder.

Kahve falında beyaz halı silmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında kirli halı silmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpüklü halı silmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir