AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda iğne görmek

Kahve falında vücudunda iğne görmek

Kahve falında vücudunda iğne görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, işlerin yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunda iğne gördüyseniz:

  • Bazı olaylar netleşmeye, şekillenmeye veya somut hal almaya başlıyor.

Kahve falında vücuttan iğne çıkarmak sermayesini kaybedeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda iğne görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında vücuduna iğne batırmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine yorulur.

Kahve falında vücuda iğne batırmak hayatını yoluna koymaya, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında vücudundan iğne çıkarmak özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücuduna iğne battığını görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında vücudundan iğne çıktığını görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda iğne çıkarmak tamamlanmadan kalacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir