AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda şişlik görmek

Kahve falında vücudunda şişlik görmek

Kahve falında vücudunda şişlik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, hacetinizin giderilmesine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, büyük borçların altında ezileceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda şişlik gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, eski verimi alamadığınız bazı iş, iş birliği, anlaşma, pazarlık ya da düzenleme veya planları gözden geçirmenize neden olabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında vücutta şişlik görmek asla harama bulaşmayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunun şiştiğini görmek ticarette öne geçeceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda şişlikler görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudu şiş görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda şişlik görmek karşılıksız bırakmayacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında vücutta şişlikler görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şiş karın görmek sağlığının geri geleceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işarettir.

Kahve falında kolun şişmesi görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir