AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudu şiş görmek

Kahve falında vücudu şiş görmek

Kahve falında vücudu şiş görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine delalet eder.

Kahve falında vücudu şiş gördüyseniz:

  • İmajınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda rahatsızlık verebilecek adımlar atmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında vücudunda şişlik görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunun şiştiğini görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, iyi geçiminin biteceğine yorulur.

Kahve falında vücudu şiş görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında vücutta şişlikler görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda şişlikler görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet eder.

Kahve falında vücutta şişlik görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında gözleri şiş görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında şişmiş göbek görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir