AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kırmızı noktalar görmek

Kahve falında vücudunda kırmızı noktalar görmek

Kahve falında vücudunda kırmızı noktalar görmek yarınlarına inanacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, sevdiği insanların olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kırmızı noktalar gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüklü durumda olabilir.

Kahve falında vücutta kırmızı noktalar görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kırmızı noktalar görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kişinin fakirleşeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı noktalar görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında yüzde siyah nokta görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah nokta görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalet eder.

Kahve falında kulakta siyah nokta görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah nokta sıkmak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde siyah nokta sıkmak atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir