AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudun kurtlandığını görmek

Kahve falında vücudun kurtlandığını görmek

Kahve falında vücudun kurtlandığını görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında vücudun kurtlandığını gördüyseniz:

  • Aşırı konuşkan olmanız mümkündür.

Kahve falında vücudundan kurt çıkarmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kurt görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücuttan kurt çıktığını görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine işarettir.

Kahve falında vücuttan çıkan kurt görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücuttan kurt çıkarmak kendi işine kavuşacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında vücudun kurtlandığını görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında vücudundan kurtçuk çıktığını görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücut kurdu görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir