AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın vücudu görmek

Kahve falında kadın vücudu görmek

Kahve falında kadın vücudu görmek tartışmalar yaşanacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, kendini her konuda geliştireceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kadın vücudu gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkışıklıklar meydana gelebilir.

Kahve falında kıllı kadın vücudu görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın vücudu görmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın vücudunda kıl görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında vücudu kıllı kadın görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında vücuttan kıl koparmak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücut yarası görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Kahve falında vücutta beyaz leke görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda et beni çıktığını görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir