AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuda yazı yazmak

Kahve falında vücuda yazı yazmak

Kahve falında vücuda yazı yazmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında vücuda yazı yazmak gördüyseniz:

  • İnsanlar bazı planlarınızı ya da hareketlerinizi yanlış yorumlayabilirler.

Kahve falında vücuda yazı yazmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalemle yazı yazmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine işarettir.

Kahve falında tahtada yazı yazmak zorlukların bir anda biteceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında arapça yazı yazdığını görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Kahve falında ekmeğin üzerine yazı yazmak para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir kağıda yazı yazmak mutsuz ve üzgün olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kar üzerine yazı yazmak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında ele yazı yazmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, geri plana düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir