AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan içtiğini görmek

Kahve falında kan içtiğini görmek

Kahve falında kan içtiğini görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, eşit davranılacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine işaret eder.

Kahve falında kan içtiğini gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla veya yaşça sizden büyük kişilerle ilişkilerinizi geliştirmelisiniz.

Kahve falında kan içtiğini görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında iç çamaşırda kan görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kan içerken görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırında kan görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içi kan görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalet eder.

Kahve falında su icip kanmamak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kan içtiğini görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında içtiği suya kanmamak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir