AnaSayfa / Genel / Kahve falında vişne reçeli görmek

Kahve falında vişne reçeli görmek

Kahve falında vişne reçeli görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, zorlukların giderileceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında vişne reçeli gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında vişne reçeli almak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vişne reçeli yediğini görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında vişne reçeli yapmak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında vişne reçeli görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vişne reçeli pişirmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vişne reçeli kaynatmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine işaret eder.

Kahve falında vişne reçeli yemek engel teşkil edeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vişneli pasta yemek hatalarını düzelteceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir