AnaSayfa / Genel / Kahve falında vişne reçeli pişirmek

Kahve falında vişne reçeli pişirmek

Kahve falında vişne reçeli pişirmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, işlerinin sarpa saracağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında vişne reçeli pişirmek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir, paranızı korumalısınız.

Kahve falında vişne reçeli pişirmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vişne reçeli almak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet eder.

Kahve falında vişne reçeli yemek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet eder.

Kahve falında vişne reçeli yapmak tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında vişne reçeli yediğini görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına yorulur.

Kahve falında vişne reçeli kaynatmak net bir bakış açısı kazanacağına, kafasının karışacağına yorulur.

Kahve falında vişne reçeli görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında incir reçeli pişirmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, yakın zamanda rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir