AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak tüylerini temizlemek

Kahve falında bacak tüylerini temizlemek

Kahve falında bacak tüylerini temizlemek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, büyük düşüneceğine, maddi olarak zarar edeceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bacak tüylerini temizlemek gördüyseniz:

  • Yapılacak işler bizi bekliyor.

Kahve falında bacak tüylerini temizlemek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine alamet eder.

Kahve falında bacak tüyü görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklari tüylü görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaktan tüy almak ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında bacaklarda tüy görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında tüysüz bacak görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tüylü kadın bacağı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacak tüylerini almak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir