AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat edeni görmek

Kahve falında vefat edeni görmek

Kahve falında vefat edeni görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına yorulur.

Kahve falında vefat edeni gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça ifade etmeniz ortamın netlik kazanmasını sağlayabilir.

Kahve falında vefat eden birini görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında vefat eden babaanneyi görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vefat eden akrabayı görmek hayırlı haberler duyacağına, endişelerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında vefat eden teyzeyi görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vefat eden birini hasta görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vefat eden yakınını görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında vefat eden bir yakınını görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında vefat eden birini uzun boylu görmek gözyaşı döküleceğine, esenleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir