AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat eden bir yakınını görmek

Kahve falında vefat eden bir yakınını görmek

Kahve falında vefat eden bir yakınını görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına inanılır.

Kahve falında vefat eden bir yakınını gördüyseniz:

  • Tutulma esnasında, ihtiyacınız varsa, mutlaka destek alın.

Kahve falında vefat eden bir yakınını görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vefat eden yakını görmek nahoş sözler işiteceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat eden yakınını görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında vefat eden babasını görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vefat eden birini hasta görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vefat eden amca görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında vefat eden anneyle konuşmak çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında vefat eden akrabayı görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir