AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat eden akrabayı görmek

Kahve falında vefat eden akrabayı görmek

Kahve falında vefat eden akrabayı görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine delalet eder.

Kahve falında vefat eden akrabayı gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir haberin size bir türlü ulaşamaması ya da neşenizi kaçırabilecek haberler almanız da olasıdır.

Kahve falında vefat eden akrabayı görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vefat eden biri için ağlamak yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında vefat eden annemi görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında vefat eden anneyi görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vefat eden baba görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vefat eden birini görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vefat eden dayıyı görmek gönül sızılarının dineceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vefat eden arkadaşını görmek çirkin amellere, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir