AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat eden babaanneyi görmek

Kahve falında vefat eden babaanneyi görmek

Kahve falında vefat eden babaanneyi görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, eline büyük paralar geçeceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında vefat eden babaanneyi gördüyseniz:

  • Ama, o kişi dört gözle sizin itiraflarınızı bekliyor.

Kahve falında vefat eden babaanneyi görmek hakkıyla kazanca, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında vefat etmiş babaanneyi görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vefat etmis babaanne görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vefat eden akrabayı görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında vefat eden yakını görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında vefat eden amcamı görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vefat eden biri için ağlamak başının da önüne eğilmesine neden olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulur.

Kahve falında vefat eden teyzeyi görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir