AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat eden birini hasta görmek

Kahve falında vefat eden birini hasta görmek

Kahve falında vefat eden birini hasta görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına işaret eder.

Kahve falında vefat eden birini hasta gördüyseniz:

  • Ortak kazançlar, miras, hukuki olaylarla ilgili konular ön planda yer alabilir.

Kahve falında vefat eden birini hasta görmek atılan adımların boşa çıkacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat eden babayı hasta görmek yolunda gideceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vefat eden anneyi hasta görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vefat eden kişiyi hasta görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına inanılır.

Kahve falında vefat eden yakını görmek kötü sözler duylacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına delalettir.

Kahve falında vefat eden görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, ömrün uzun olmasına işaret etmektedir.

Kahve falında vefat eden anneanneyi görmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vefat eden babayı görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir