AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat eden birini görmek

Kahve falında vefat eden birini görmek

Kahve falında vefat eden birini görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kişinin şifa bulacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vefat eden birini gördüyseniz:

  • İlerleme hızınız artıyor.

Kahve falında vefat eden annesini görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında vefat eden birinden para almak uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vefat eden eşini görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında vefat eden babaya sarılmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, spor yapmaya başlanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat eden amca görmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında vefat eden amcamı görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vefat eden kardeşini görmek ferahlığa çıkacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına inanılır.

Kahve falında vefat eden birini görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir