AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtarılmayı beklemek

Kahve falında kurtarılmayı beklemek

Kahve falında kurtarılmayı beklemek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kazancı arttıracağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtarılmayı beklemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik olayların ya da istenmeyen değişikliklerin sizi durdurmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında kurtarılmayı beklemek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına inanılır.

Kahve falında sabah namazını beklemek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında ölüm saatini beklemek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında bir iş için beklemek gelirini de büyük oranda arttıracağına, büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sınav sonucunu beklemek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bankada sıra beklemek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine delalettir.

Kahve falında devlet dairesinde beklemek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, mesleğindeki başarısının artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin beklediğini görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, mal ve para biriktireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir