AnaSayfa / Genel / Kahve falında vapur kaçırmak

Kahve falında vapur kaçırmak

Kahve falında vapur kaçırmak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında vapur kaçırmak gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol edememeniz durumunda geçmişe bağlı konularda sert bedeller ödenebilir.

Kahve falında vapuru kaçırdığını görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına alamet eder.

Kahve falında vapur kaçırmak iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde vapur görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle vapura binmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına işarettir.

Kahve falında arabalı vapur görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında vapurla gezmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini vapurda görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına inanılır.

Kahve falında batan vapur görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, yeni kısmetlere nail olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir