AnaSayfa / Genel / Kahve falında vapur kullanmak

Kahve falında vapur kullanmak

Kahve falında vapur kullanmak kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında vapur kullanmak gördüyseniz:

  • Neler olacağını beklemek yerine, bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında vapur kullanmak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Kahve falında vapur kazası görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında yolcu vapuru görmek bilgi sahibi olacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında denizde vapur görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanlış vapura binmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, oğlu evli ise boşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalı denizde vapura binmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında vapurla gezmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vapur görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir