AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle vapura binmek

Kahve falında sevgiliyle vapura binmek

Kahve falında sevgiliyle vapura binmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle vapura binmek gördüyseniz:

  • Dikkate almanızda fayda var, daha parlak sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyle vapura binmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına yorulur.

Kahve falında yanlış vapura binmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine delalet eder.

Kahve falında vapura binmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arabalı vapura binmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine alamet eder.

Kahve falında gece vapura binmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle vapura binmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz vapuruna binmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde vapura binmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kötü günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir