AnaSayfa / Genel / Kahve falında vali arabası görmek

Kahve falında vali arabası görmek

Kahve falında vali arabası görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına tabir olunur.

Kahve falında vali arabası gördüyseniz:

  • Bilinçdışı olarak, geçmişte yaptığınız hataları düşünmeye başlayabilir, ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında vali arabası görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vali konağı görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında eski vali görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına işarettir.

Kahve falında valinin elini öpmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski valiyi görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine delalettir.

Kahve falında vali eşi görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kadın vali görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında valinin evine geldiğini görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, gıybet edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir