AnaSayfa / Genel / Kahve falında vaktinden önce namaz kılmak

Kahve falında vaktinden önce namaz kılmak

Kahve falında vaktinden önce namaz kılmak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, sabit geliri olacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vaktinden önce namaz kılmak gördüyseniz:

  • Ardından harekete geçmekte daha az tereddüt edeceksiniz.

Kahve falında vaktinden önce namaz kılmak arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında ezandan önce namaz kılmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  inanılır.

Kahve falında önce gülüp sonra ağlamak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında önce ağlamak sonra gülmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine rivayet eder.

Kahve falında önce yağmur sonra kar yağdığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına işaret eder.

Kahve falında önce yağmur sonra kar görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında daha önce ölen birinin öldüğünü görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, sırların ortaya çıkmasına delalet etmektedir.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir