AnaSayfa / Genel / Kahve falında vahşi kedi görmek

Kahve falında vahşi kedi görmek

Kahve falında vahşi kedi görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, garanti olacak makama oturacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, başarılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vahşi kedi gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Kahve falında vahşi kediler görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine alamet eder.

Kahve falında vahşi kedi görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında vahşi hayvanla konuşmak herkesi kendi gibi zannedeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vahşi ve huysuz at görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında vahşi kaplan görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vahşi sığır görmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında vahşi eşek görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında vahşi hayvan saldırısına uğramak sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir