AnaSayfa / Genel / Kahve falında vahşi kediler görmek

Kahve falında vahşi kediler görmek

Kahve falında vahşi kediler görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, yenilenme yaşayacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vahşi kediler gördüyseniz:

  • Düşüncesiz veya plansız hareketler boşa kürek çekmek veya hata yapmak anlamına gelebilir.

Kahve falında vahşi kedi görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında vahşi kediler görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına yorulur.

Kahve falında vahşi hayvan yavrusu görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, ticaret hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vahşi kurt öldürmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine inanılır.

Kahve falında vahşi insan görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında vahşi hayvan tarafından ısırılmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, zorlukların son bulacağına işarettir.

Kahve falında vahşi tavşan görmek her daim temkinli olacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vahşi ördek görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir