AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, aydınlığa çıkılacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin kişiyi gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi tam anlamıyla ifade etmeniz gerekiyor, eksikler sizin için handikapa dönüşebilir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin kişileri görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birine sarılmak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandan beri görmediğin birini görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, dertlerin bölüşüleceğine işaret eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına delalet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediği birini görmek üzüntülerinin son bulacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir