AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun zamandan beri görmediğin birini görmek

Kahve falında uzun zamandan beri görmediğin birini görmek

Kahve falında uzun zamandan beri görmediğin birini görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun zamandan beri görmediğin birini gördüyseniz:

  • Sağduyulu olmaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun zamandan beri görmediğin birini görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine delalettir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birilerini görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret eder.

Kahve falında uzun zaman görmediği birini görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin akrabalarını görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun zaman görmediğin birini görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir