AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun zamandır görmediğin birine sarılmak

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birine sarılmak

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birine sarılmak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birine sarılmak gördüyseniz:

  • Yeterince çalışkansınız, bunu farkettirin.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birine sarılmak huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, solan yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet eder.

Kahve falında uzun zamandır konuşmadığın birini görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında uzun zamandır küs olduğun birini görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir