AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, geçmişini arkada bırakacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına inanılır.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin sevgilini gördüyseniz:

  • Biraz gizemli kalın, yoksa elinizden uçabilir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işarettir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına tabir olunur.

Kahve falında çok uzun zamandır görmediğin birini görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek önemli bir makama terfi alacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına yorulur.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak birbirlerine her konuda destek olacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir