AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun zaman görmediğin birini görmek

Kahve falında uzun zaman görmediğin birini görmek

Kahve falında uzun zaman görmediğin birini görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, düşmanına galip geleceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun zaman görmediğin birini gördüyseniz:

  • Halledemeyeceğiniz işlere talip olmamalısınız.

Kahve falında uzun zamandan beri görmediğin birini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun zamandır konuşmadığın birini görmek kendisi paralayacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birini öpmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, hem itibar edineceğine yorulur.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir