AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, geçim derdine düşeceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi bazı aktivitelerin içinde bulabilir ya da bazı olaylardan kaçamayabilirsiniz.

Kahve falında uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek günden güne sorunlarının artacağına, ekmeğinin verimli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına işarettir.

Kahve falında uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına delalettir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir