AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun yolculuğa çıkmak

Kahve falında uzun yolculuğa çıkmak

Kahve falında uzun yolculuğa çıkmak ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, aç kalacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında uzun yolculuğa çıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sevdiğiniz kişileri ilgilendiren konularda gerilimler yaşanabilir.

Kahve falında uzun yolculuğa çıkmak güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun bir yolculuğa çıkmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında otobüsle uzun yolculuk yapmak zorlukların ortadan kalkacağına, hem yeni yerler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla uzun yolculuk yapmak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, ün sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun yolculuğa hazırlanmak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, dertlerin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında uzun yolculuk yaptığını görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun yolculuk yapmak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun bir yolculuk yapmak borçların yakın zaman içinde biteceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir