AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bir yolculuğa çıkmak

Kahve falında uzun bir yolculuğa çıkmak

Kahve falında uzun bir yolculuğa çıkmak sevdiğini söyleyeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, rızkın genişlemesine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ön plana çıkacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun bir yolculuğa çıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sizi inişli çıkışlı birtakım gelişmeler bekliyor.

Kahve falında uzun bir yolculuğa çıkmak geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına delalettir.

Kahve falında uzun yolculuğa çıkmak çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun yolculuğa hazırlanmak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bisikletle uzun yolculuk yapmak dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüsle uzun yolculuk yapmak sonuçtan memnun kalacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine alamet eder.

Kahve falında uzun bir yolculuk yapmak kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trenle uzun yolculuk yapmak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla uzun yolculuk yapmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir