AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bir yolculuk yapmak

Kahve falında uzun bir yolculuk yapmak

Kahve falında uzun bir yolculuk yapmak bolluk içinde yaşamaya, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, ticaretinin gelişeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun bir yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin, ortaklıklarınızın ya da ilişkilerinizin son kullanma tarihi dolmuş olabilir.

Kahve falında otobüsle uzun yolculuk yapmak maddi yükünün artacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun bir yolculuk yapmak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında bisikletle uzun yolculuk yapmak kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun yolculuk yapmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trenle uzun yolculuk yapmak yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında arabayla uzun yolculuk yapmak daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında uzun yolculuğa hazırlanmak kendisi için faydalı şeyler yapacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında uzun yolculuğa çıkmak özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir