AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saçlı at görmek

Kahve falında uzun saçlı at görmek

Kahve falında uzun saçlı at görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında uzun saçlı at gördüyseniz:

  • Kökleşmiş alışkanlıklarınız nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında uzun saçlı at görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun yeleli at görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında uzun at görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun atlama yapmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, ticarette şansının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında uzun bacaklı at görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun saçlı bebek görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kıvırcık ve uzun görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına inanılır.

Kahve falında başkasının uzun saçını görmek çok üzüleceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir