AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun atlama yapmak

Kahve falında uzun atlama yapmak

Kahve falında uzun atlama yapmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun atlama yapmak gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken bazı prensiplerinizde ödün vermemek için çaba göstermenizde fayda var.

Kahve falında uzun atlama yapmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında uzun yeleli at görmek anne baba dualarının alınacağına, malının da hiç olacağına işaret eder.

Kahve falında uzun saçlı at görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına alamet eder.

Kahve falında uzun bacaklı at görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine inanılır.

Kahve falında uzun at görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında arabayla uzun yolculuk yapmak işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun yolculuk yapmak sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında bisikletle uzun yolculuk yapmak ticaretin değer ve hız kazanacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir