AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saç teli görmek

Kahve falında uzun saç teli görmek

Kahve falında uzun saç teli görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, kafasının boşalacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında uzun saç teli gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya evinizle bağlatılı geleceğinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında uzun saç teli görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında saç tel toka takmak sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında sarı saç teli görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında kopmuş saç teli görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine saç teli vermek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, işlerin bozulacağına işarettir.

Kahve falında saçında beyaz tel görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir tel beyaz saç görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir