AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının inceldiğini görmek

Kahve falında bacağının inceldiğini görmek

Kahve falında bacağının inceldiğini görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, işsizseniz işe gireceğinize, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağının inceldiğini gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında bacaklarının inceldiğini görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağının inceldiğini görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarının inceldiğini görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşın inceldiğini görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Kahve falında belinin inceldiğini görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına delalet eder.

Kahve falında kaşının inceldiğini görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerin inceldiğini görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak damarları görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir