AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerin inceldiğini görmek

Kahve falında dişlerin inceldiğini görmek

Kahve falında dişlerin inceldiğini görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kazancının epey düşeceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerin inceldiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda kalbinizin sesini dinlemelisiniz.

Kahve falında dişlerin inceldiğini görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşının inceldiğini görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında bacağının inceldiğini görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kaşın inceldiğini görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında belinin inceldiğini görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında bacaklarının inceldiğini görmek gelecekte yüzünün güleceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşlarının inceldiğini görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diş bitmesi görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir