Kahve falında uzun hortum görmek

Kahve falında uzun hortum görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, yol yordam öğretileceğine, maddi yükünün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun hortum gördüyseniz:

  • Bozuk, çürük ya da uzun ömürlü olmayan şeyler almaya, aldatılmaya ya da kendi dikkatsizliğinizden para kaybetmeye açıksınız.

Kahve falında uzun su hortumu görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında uzun hortum görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fırtınalı hortum görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bundan da son derece mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla balkon yıkamak huzurun bozulacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla su akıtmak yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında birine hortum vermek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde hortum görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük hortum görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir