AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük hortum görmek

Kahve falında küçük hortum görmek

Kahve falında küçük hortum görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, işinden geri kalacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında küçük hortum gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız hareketleniyor, iletişim hızlanıyor.

Kahve falında küçük hortum görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hortum çıkmasını görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında hortumla çiçek sulamak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla toprak sulamak onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden gelen hortum görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında büyük hortum görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla yangın söndürmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla ıslatıldığını görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir