Kahve falında uzun elbise almak

Kahve falında uzun elbise almak bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sözler sarf edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, bebek sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında uzun elbise almak gördüyseniz:

  • Belli konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini bekliyorsanız, daha gerçekçi olmalı, konuyu ilgilendiren şahısların karakterlerini unutmamalısınız.

Kahve falında uzun pembe elbise giymek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil uzun elbise görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun elbise görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kırmızı elbise giydiğini görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında uzun mor elbise giymek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, kişinin afiyette olacağına delalettir.

Kahve falında uzun elbise almak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun beyaz elbise görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, hidayete ermeyi de başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu elbise giymek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir