AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun ceket giymek

Kahve falında uzun ceket giymek

Kahve falında uzun ceket giymek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun ceket giymek gördüyseniz:

  • Planlarınızı sahneye çıkartmaya hazırsınız.

Kahve falında uzun ceket giydiğini görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun ceket giymek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında uzun ceket görmek keyfin kaçacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına delalettir.

Kahve falında siyah uzun ceket görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı deri ceket giymek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli ceket giymek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında ters ceket giymek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında birinin ceket giydiğini görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir