AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakışıklı erkeğe sarılmak

Kahve falında yakışıklı erkeğe sarılmak

Kahve falında yakışıklı erkeğe sarılmak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısa sürede başarısının artacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yakışıklı erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yanlış giden konulardaki hatalarını veya getirdikleri yanlış yorumları kabul etmeme konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında yakışıklı bir erkeğe sarılmak sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı erkeğe sarılmak iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yakışıklı bir erkeğe aşık olmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı erkeği öpmek helal ekmek yiyeceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle dans etmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine alamet eder.

Kahve falında yakışıklı erkekle evlenmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı yakışıklı bir erkek görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına inanılır.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle konuşmak sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir