AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ısırdı görmek

Kahve falında köpek ısırdı görmek

Kahve falında köpek ısırdı görmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek ısırdı gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişiklik yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kardeşini köpek ısırdığını görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah köpeğin ısırdığını görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz köpek ısırdığını görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah köpek ısırmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin seni ısırdığını görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, zor zamanların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasını köpek ısırdığını görmek maceralara atılacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunu köpek ısırmak dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini köpek ısırdığını görmek hanesine huzurun dolacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir