Kahve falında üzümlü pasta görmek

Kahve falında üzümlü pasta görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına delalettir.

Kahve falında üzümlü pasta gördüyseniz:

  • Bir konuda sizi enayi yerine koymak isteyen kimseler var.

Kahve falında üzümlü pasta görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına işaret eder.

Kahve falında çikolatalı pasta yapmak sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Kahve falında pasta yemek görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta ve tatlı yemek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında pasta yaptırmak kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü yaş pasta görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalet eder.

Kahve falında pasta dağıtmak sevinçli haberler geleceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalettir.

Kahve falında pasta hediye etmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir