AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı pasta yapmak

Kahve falında çikolatalı pasta yapmak

Kahve falında çikolatalı pasta yapmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, canın derdine düşeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı pasta yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tamamen ters istikamette gitmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında çikolatalı pasta yapmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işarettir.

Kahve falında pasta çikolata görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı pasta yemek görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çikolatalı pasta görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında çikolata pasta görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, saygınlığına leke sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı pasta yediğini görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, huzurunu yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı yaş pasta yemek başarı ve zafer kazanacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında çikolatalı pasta almak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir