AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta yaptırmak

Kahve falında pasta yaptırmak

Kahve falında pasta yaptırmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, işlerin düzene gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında pasta yaptırmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme isteğiniz artıyor.

Kahve falında yaş pasta yediğini görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında pasta ekmek görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğün pastası almak sorunların üstesinden geleceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalet eder.

Kahve falında kurabiye pasta görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pasta börek dağıtmak aşama göstermeyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında süslü pasta görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, zorlukların bir anda biteceğine yorulur.

Kahve falında ekler pasta görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında pasta ve börek görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, şansın kaçacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir