AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta ve tatlı yemek

Kahve falında pasta ve tatlı yemek

Kahve falında pasta ve tatlı yemek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında pasta ve tatlı yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda, başkalarının onayı ya da izni gerekiyorsa başına buyruk davranmak sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında pasta ve tatlı yemek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı kuru pasta yemek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında pasta börek tatlı yemek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı pasta yemek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı ve pasta görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, daima afiyette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta ve tatlı görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta tatlı görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı pasta yediğini görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir